MAKE IT HAPPEN!

PUT DO POSLOVNOG PARTNERA

Da li ste oduvijek imali ideju za sopstveni biznis, ali je nikada niste ostvarili?

Možda je ta ideja uključivala inovativan proizvod? Ili neku uslugu?

Da li imate ono što je potrebno da postanete budući poslovni partner jednog uspješnog preduzetnika?

Ako ste na bilo koje od ovih pitanja odgovorili potvrdno, onda je ovo emisija za vas.

Nudimo vam priliku da svoju ideju predstavite panelu uspješnih preduzetnika u nadi da će se zainteresovati za vas i vašu ideju i postati vaš budući poslovni partner u našoj novoj TV emisiji koja će se emitovati na TV Vijesti MAKE IT HAPPEN! PUT DO POSLOVNOG PARTNERA

Krajnji rok za slanje aplikacija je 31.01.2022

Ne. Kandidati treba da budu potpuno novi startapovi, koji počinju od nule.

On će moći da pomogne da se vaša ideja brže pretvori u stvarnost ulažući sopstvene resurse i iskustvo, ali imajte na umu da preduzetnici traže nekoga ko je posvećen i vrijedan.

 

Moguće je da će emisija imati veći broj pobjednika, tako da je važno da se izdvojite iz gomile.

 

Da biste predstavili svoju ideju u emisiji, pripremite dobre odgovore na sljedeća pitanja…

Zašto vi treba da budete sljedeći poslovni partner jednog uspješnog preduzetnika?

Po čemu se razlikujete od ostalih kandidata?

Šta je vaša najinteresantnija karakteristika?

Koja je najupečatljivija stvar koju ste ikada uradili u poslu?

Potrebno je da podnesete budući plan svog poslovanja koji će biti predstavljen vašem potencijalnom poslovnom partneru.

 

Nivo detalja koji ćete da predstavite zavisi od vas.

Krajnji rok za prijavu je 23:59 časova u ponedjeljak, 31. januara 2022. godine.

 

Ako vaša prijava bude uspješna, organizatori će vas kontaktirati putem e-pošte do 4. februara 2022. kako bi sa vama obavili intervju.

 

Kandidati koji budu uspješni nakon prvog kruga razgovora ponovo se pozivaju na drugi intervju, koji će biti održan u Podgorici ili onlajn, nakon čega će kandidati biti obaviješteni da li će imati priliku da predstave svoju ideju u TV emisiji.

PRIJAVE SU ZATVORENE

Kao dio uobičajenog procesa selekcije, mi se možemo obratiti preduzetnicima ili se oni mogu direktno prijaviti nama. U svakom slučaju, sve prijave se obrađuju na isti način. Da bi ušli u proceduru, svi kandidati treba da podnesu obrazac za prijavu, a zatim podliježu istim kriterijumima odabira. Nažalost, zbog velikog broja prijavljenih, kontaktiraće se samo oni koji uđu u uži izbor. Međutim, sve aplikacije ćemo pažljivo da razmotrimo. Oni kandidati koji uđu u uži izbor biće predmet dubinske analize, a o konačnom izboru za učešće u TV emisiji odlučiće više faktora.

Odluka producenta je konačna.

Napomena: Wolf Entertainment će da zaštiti i čuva vaše lične podatke, a pojedinačni podaci se neće dostavljati bilo kojoj drugoj strani. Za više informacija, molimo da pročitate politiku privatnosti društva Wolf Entertainment. Sve dostavljene informacije podliježu i koriste se u skladu sa zakonima o zaštiti podataka i privatnosti, uključujući Opštu uredbu EU o zaštiti podataka o ličnosti, i neće se koristiti u bilo koju drugu svrhu osim za procjenu kandidata za učešće u navedenom programu. Svi kandidati moraju biti uzrasta 18 godina ili stariji. Kandidati ispod 18 godina moraju imati saglasnost roditelja.